• darkblurbg

Basisonderwijs

’t Clockhuys-CKC is zeer actief binnen het Basisonderwijs in Haren en Glimmen. We geven lessen, workshops, projecten of concerten op maat op school of in ’t Clockhuys. De klassen kunnen aan de slag in ‘t Clockhuys in professionele ruimtes voor beeldende kunst of naar een schoolconcert luisteren in de concertzaal. Ook zijn er diverse lokalen beschikbaar voor workshops. Onze docenten geven tevens gastlessen of een concert op school. Voorbeelden hiervan zijn: workshop cartoontekenen, de geschiedenis van de popmuziek beleven, maskers maken van hout, instrumenten ontdekken en proberen via een carrousel of Peruaanse cajon spelen. Tot de mogelijkheden behoort ook bijscholing voor leerkrachten, hulp bij het maken en instuderen van musicals en hulp bij de ontwikkeling van leerlijnen kunst en cultuur in het Basisonderwijs.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je: info@clockhuys.com.

Samenwerking woon-zorgcentrum Westerholm

Sinds het afgelopen seizoen werkt ’t Clockhuys-CKC intensief samen met woon-zorgcentrum Westerholm. Er loopt het hele jaar door een wisselende expositie met werk van onze cursisten, bewoners kunnen maandelijks een workshop beeldende kunst volgen of een lezing over het eigen werk van de docenten. Ook kunnen ze regelmatig samen zingen met onze docenten lichte muziek en meerdere keren per jaar een concert bezoeken, gegeven door een van onze ensembles of orkesten. We hopen op uitbreiding van dit programma in andere woon-zorgcentra in de omgeving.

Kinderfeestjes en personeelsuitjes

Naar eigen wensen kan bij ’t Clockhuys-CKC een kinderfeestje worden aangevraagd. Voorbeelden hiervan zijn het kleien van een konijn, beker, draak, of het zagen en timmeren van hout tot een piratenschip. Ook het vieren van een muziek- of theaterfeest behoren tot de mogelijkheden, maar u kunt ook met eigen ideeën bij ons terecht. Niet alleen feestjes voor kinderen behoren tot de mogelijkheden. Denkt u ook aan: live tekenen tijdens vergaderingen, teambuilding met theater, wassen beelden maken tijdens een personeelsuitje of een gezamenlijk schilderij maken tijdens een familiereünie.

Graag denken we met je mee met een maatwerkofferte: info@clockhuys.com.

Inschrijven

Via de onderstaande knop kan je je direct aanmelden voor deze cursus!

 

Direct aanmelden

Contact

't Clockhuys-CKC

Brinkhorst 3,
9751 AS Haren
E: info@clockhuys.com

Informatie
Tel: 050-533 95 60
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 20:00 uur

Cursusadministratie
Tel: 050-533 95 80
Maandag - donderdag
9:00 - 16:30 uur