Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Agenda & Nieuws Agenda & Nieuws
za 1 aug
OPEN DAG 22 AUGUSTUS
Wilt u zich orienteren op een les of workshop van 't Clockhuys-CKC? Kom dan naar de open dag van t Clockhuys-Centrum voor Kunst en Cultuur. Tussen 12:00 uur en 16:00 uur staan de docenten muziek, theater en beeldende kunst en medewerkers van de administratie voor u klaar om, op gepaste afstand, al uw vragen te beantwoorden.
U of uw kind kan gedurende dag informatie krijgen over instrumenten. Wilt u graag een instrument proberen? Maak een afspraak met de docent. Bij de afdeling beeldende kunst kunt u kennismaken met workshops, materialen en technieken.
Op het podium zullen verschillende docenten een presentatie geven en om 13:00 wordt ons nieuwe logo officieel aan u gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

In de week van 7 september starten de nieuwe cursussen in het centrum voor Kunst en Cultuur. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Instrumentale Orientatie; Popworkshop; Danstheater; Keramiek of Handenarbeidclub voor de allerkleinsten.
Bij veel instrumentale lessen is nog plaats dus ook hiermee kunt u starten in het nieuwe seizoen. Denkt u bijvoorbeeld aan drums, zang, cello, klarinet, koper, dwarsfluit of piano. Vrijwel alle instrumenten zijn te leren bij t Clockhuys-CKC.
Wilt u meer informatie over alle workshops beeldende kunst, muziek en theater? Kijkt op www.clockhuys.com om te zien of er iets voor u of voor iemand die u kent tussen zit. En kom vooral kennismaken tijdens ons open dag. Graag zien wij ook u op zaterdag 22 augustus.

Zaterdag 22 augustus 12:00-16:00 uur in t Clockhuys-CKC. Brinkhorst 3 Haren. 050-5339560, info@clockhuys.com, www.clockhuys.com of www.facebook.com/clockhuysCKC. Toegang gratis.