Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Agenda & Nieuws Agenda & Nieuws
wo 18 mrt
NIEUWS lessen 18 Maart
Zoals wij u al aankondigden in onze berichtgeving van 16 maart jl. zijn we de afgelopen dagen in overleg geweest hoe we een alternatieve invulling van onze lessen/cursussen kunnen vormgeven.
De uitkomst daarvan is als volgt:

Met de kennis van nu zullen alle beeldende cursussen/workshops, alle theaterlessen, de cursus ?ontdek je instrument, de cursus samenspel en de Djembe-cursussen verlengd worden.
In de hoop dat deze situatie niet te lang duurt kunnen zo de gemiste weken in dit seizoen ingehaald worden.

Onze koren en onze ensembles krijgen van hun dirigenten bestanden toegestuurd om op die manier zelf zoveel mogelijke (nieuwe) muziek te kunnen instuderen

De leerlingen instrumentale en vocale lessen krijgen vandaag of morgen via hun docent een alternatief (interactief) lesaanbod toegestuurd via de mail. In een aantal gevallen is dit ook al gebeurd.
Daarnaast bieden wij de muziek app Earz aan waar leerlingen op een speelse wijze hun theoretische kennis kunnen vergroten en toetsen.

We hopen u allemaal op deze manier van een goed alternatief aanbod te kunnen voorzien in deze bijzondere tijden.
Daarbij wensen we u overigens ook veel succes en organisatietalent want we kunnen ons voorstellen dat het programma thuis organiseren ook de nodige flexibiliteit van u vraagt.
Daarbij is er van ons uit alle begrip mocht u een andere keuze wensen te maken gegeven die omstandigheden. We verzoeken u dat dan ook af te stemmen met de betreffende docent.

Mocht u vragen hebben naar aanmelding van deze berichtgeving dan kunt u die het beste rechtstreeks aan de betreffende docent stellen.
Voor overige vragen blijven wij door de week telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 050-5339560 van 09.00 uur tot 16.00 uur en per mail info@clockhuys.com

Wij wensen u veel plezier met deze alternatieve wijze van cultuureducatie en wij wensen u allen een goede gezondheid toe.

Met een vriendelijke groet, mede namens alle docenten

Rick Berkhof
Coordinator a.i.
?t Clockhuys-CKC
Haren