Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Agenda & Nieuws Agenda & Nieuws
wo 15 jan
25 januari Open Huis Beeldend Muziek Theater


Wilt u zich orienteren op een cursus van t Clockhuys-CKC? Kom dan naar het open huis van t Clockhuys-Centrum voor Kunst en Cultuur. Zaterdag 25 januari tussen 12:00 uur en 15:00 uur staan de docenten muziek, theater en beeldende kunst en medewerkers van de administratie voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U of uw kind kan instrumenten proberen en beluisteren of bij de afdeling beeldende kunst kennismaken met workshops, materialen en technieken. Tevens wordt er een speurtocht georganiseerd waarbij kinderen instrumenten gaan proberen en een prijsje mogen grabbelen en kan erg gemuciseerd worden op de Muziekmuur.

In de week van 3 februari starten de nieuwe cursussen in het centrum voor Kunst en Cultuur. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Ontdek je instrument; Muziek en bewegen met peuters; Popworkshop; Theater; Keramiek; Striptekenen of Djembe die ook voor de allerkleinsten wordt aangeboden.
Tevens is er bij veel instrumentale lessen nog plaats dus ook hiermee kunt u starten in het nieuwe jaar. Denkt u bijvoorbeeld aan dwarsfluit, klarinet, drums, zang, cello, koper enzovoort. Vrijwel alle instrumenten zijn te leren bij t Clockhuys-CKC.
Als we alle workshops beeldende kunst, muziek en theater zouden noemen zou de lijst wel erg lang worden. Kijkt u daarom op www.clockhuys.com om te zien of er iets voor u of voor iemand die u kent tussen zit. En kom vooral kennismaken tijdens ons open huis. Zien we u ook op zaterdag 25 januari?

Zaterdag 25 januari 12:00-15:00 uur in t Clockhuys-CKC. Brinkhorst 3 Haren. 050-5339560, info@clockhuys.com, www.clockhuys.com of www.facebook.com/clockhuysCKC. Toegang gratis.