Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Medewerkers Medewerkers
Muziek en bewegen voor peuters
Eva Cats

Mijn naam is Eva Cats, voluit Eva Cats-Moorman en binnen 't CKC geef ik de volgende lessen: dwarsfluitles, dwarsfluitensemble, muziek en bewegen voor peuters, kinderkoor, instrumentaal samenspel voor volwassenen en soms ook lessen in het basisonderwijs.

Naast docent ben ik bij 't Clockhuys-CKC verantwoordelijk voor de communicatie en voor projecten in het basisonderwijs.

Deze afwisselende baan heb ik te danken aan mijn studie-achtergrond. Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan het Prins Claus Conservatorium.
Tijdens mijn studie Kunst en Kunstbeleid liep ik stage op de communicatie-afdeling van de muziekschool Groningen en sindsdien was ik niet meer weg te slaan uit het muziekschoolwerk. Ik wilde, naast de organisatorische kant, graag bezig met mijn passie: het geven van muzieklessen. Ik deed de studie Docent Muziek met als eerste musiceervak dwarsfluit. Na de lessen van Wieke Karsten studeerde ik aan de Fluitstudio van Mia Dreese. Regelmatig neem ik deel aan studie-dagen van het Nederlands Fluitgenootschap. Workshops heb ik gevolgd bij Raymond Honing en Ian Clarke.

Ik vind het heerlijk om fluit te spelen en ik hoop dit speelplezier over te brengen op mijn leerlingen. Uitvoerend ben ik zelf vooral actief met 'Trio Muza´ek', bestaande uit zang (bariton), dwarsfluit en piano. Ook speel ik ad hoc mee in kamermuziekprojecten en (operette)orkesten. Zie meer over mij op www.facebook.com/muziekkamer.kollum.