Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Media Media
di 25 mrt
Schoolconcert Ursus Clarinet Quartet
Bezoek ook ons schoolconcert door Ursus Clarinet Quartet o.l.v. John de Beer (klarinettist en docent aan 't Clockhuys-CKC).

Ursus Clarinet Quartet maakt deze voorstelling (Ik zag vijf beren) voor alle groepen van het basisonderwijs. Van de Peter Petersenschool bezochten de kinderen van de onderbouw het concert. OBS De Wissel kwam juist met de groepen 6, 7 en 8 naar 't Clockhuys-CKC.

Onder 'Media' ziet u op deze site meer foto's.

Het schoolconcert is één van de activiteiten die 't Clockhuys-CKC organiseert voor of op basisscholen in het kader van Kunst op Maat. Meer over Kunst op Maat op deze site onder Nieuws/basisschoolprojecten.

-------------------------------------------------------------------------------
Ik Zag Vijf Beren
(zie http://www.ursusclarinetquartet.com/schoolconcert)

Ik Zag Vijf Beren is een heus concert dat speciaal is ontwikkeld voor alle groepen van het basisonderwijs. Het vertelt het verrassende verhaal van Teddy de Beer, de altijd vrolijke mascotte van het Ursus Clarinet Quartet.
Teddy komt niet opdagen voor het concert terwijl ze het vorige week tijdens het ontbijt nog wel zo goed afgesproken hadden. Zonder hun mascotte voelt het kwartet zich niet compleet en kunnen ze geen goed concert geven. Ze besluiten daarom om, samen met de kinderen, naar Teddy te gaan zoeken.
Met prachtige muziek en beelden worden de kinderen tijdens de zoektocht Teddy en Vriendmeegenomen op een avontuurlijke muzikale reis over de gehele wereld. Ze komen op het carnaval in Italië, beleven een fotosafari in Afrika, feesten op een kasteel in Engeland en plukken katoen in Amerika, ja echt overal zoeken ze naar hun mascotte. Zullen ze Teddy terug vinden? En waar zullen ze Teddy terug vinden? Kan het concert dan toch nog echt beginnen?